Expositie 77 jaar vrijheid

Expositie 77 jaar vrijheid (3)

8 APRIL T/M 1 MEI 2022

Afgelopen jaren konden we niet in april stilstaan bij de bevrijding van Colmschate. In het jubileumjaar van De Kuip willen we dit als nog in het klein doen. Dit doen we door de expositie van 2021, toen nog 75+1 jaar vrijheid genoemd, opnieuw te tonen. Dus heeft u ze vorig jaar moeten missen, dan kunt u ze nu als nog zien.

Header expositie 77 jaar vrijheid

In de expositie in de foyer van De Kuip vindt u foto’s van Colmschate in de Tweede Wereldoorlog en rondom de bevrijding.

Er is ook aandacht voor Welcome Again Veterans. Deze stichting zorgt er al jaren voor dat met enige regelmaat Canadese Veteranen begin mei De Kuip bezochten. Al meer dan 15 jaar heet De Kuip dan “The Canadian Club”. In deze expositie prachtige foto’s van de veteranen tijdens hun bezoek aan Nederland. Erg mooi om te zien, omdat helaas ze niet meer onder ons zijn.

De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van De Kuip, deze vindt u op de site.

Heeft u vorig jaar de fietsroute van Jumbo Hans Kok en De Kuip vieren 75+1 jaar vrijheid niet kunnen fietsen? Haal dan u fietsroute af aan de bar in De Kuip en bekijk na het fietsen de expositie onder het genot van een lekker drankje.

04. Poster Expositie 77 jaar vrijheid
Klik voor een vergroting

Vragen? Neem nu contact met ons op