Live in De Kuip jubileumconcert

12 NOVEMBER 2022

Dé grootse muzikale viering van het jubileumjaar, een spectaculaire concert in de sporthal die weer wordt omgetoverd in een concertzaal. Een concert speciaal voor de gemeenschap, zei hebben destijds er voor gezorgd dat De Kuip er kwam. Daarom willen we aan de huidige gemeenschap wat teruggeven in de vorm van dit jubileumconcert.

Foto’s & Video

Alle foto’s en video’s zijn te vinden via onze hoofdsite.

Artiesten


Harmonieorkest Eendracht Colmschate

Orkest Eendracht Colmschate

Orkest Eendracht is een vereniging uit Colmschate die al ruim 95 jaar bestaat. Naast een harmonieorkest van ruim 40 leden. Daarnaast wordt er een flink aantal leerlingen opgeleid door eigen docenten en heeft de vereniging twee opleidingsorkest. Ook proberen ze elk jaar te starten met een blokfluitgroep op één van de basisscholen. Naast deze drie orkesten is er nog het gelegenheidsorkest Het Stijlorkest. De leeftijd van de leden varieert van 8 tot ruim 70 jaar; dat geeft al aan dat je bij Eendracht nooit te jong of te oud bent om muziek te maken.

Het harmonieorkest heeft een zeer gevarieerd repertoire op de lessenaars; van lichte concertwerken tot popmuziek; van kerstmuziek tot concertmarsen. Ze werken mee aan een aantal activiteiten in de stad waaronder het Deventer Open Podium, Dodenherdeking en Deventer Kerststad, maar ook treden ze op in verzorgingshuizen. Omdat we veel plezier beleven aan het samen muziek maken en het daarom ook graag aan anderen willen laten horen. 

Website

Popkoor Koor Groot Colmschate

Zingen houdt je jong, geeft energie en het werkt nog helend ook. Wij zijn een gemengd koor van ongeveer 60 leden dat gaat voor kwaliteit en met onze eigen zevenkoppige band hebben we al menig optreden verzorgd. Naast kwaliteit zijn enthousiasme en lol ook belangrijke elementen binnen ons koor. Onze optredens zijn dynamisch, want wij vinden dat het naast goed klinkend ook leuk moet zijn om naar te kijken. We maken er een ’show’ van.

Naast deelnames aan (internationale) korenfestivals en diverse kleine optredens verzorgen we periodiek een avondvullende show/concert programma. Met een breed repertoire op niveau wordt wekelijks in De Fontein in Deventer gedisciplineerd gerepeteerd aan popstukken die voor alle stemmen uitdaging bieden.

Het popkoor KGC (Koor Groot Colmschate) is 1 maart 1984 opgericht. In de ruim 35 jaar dat dit koor inmiddels bestaat is het uitgegroeid tot een begrip in Deventer en omstreken.

Website

Popkoor Koor Groot Colmschate

Solisten

Zanger Marco Mensink

Zangeres Lisanne Stoelinga

Dit concert is een onderdeel van de concertreeks Live in De Kuip.

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo Provincie Overijssel
Logo De Kracht van Salland

Vragen? Neem nu contact met ons op