Live in De Kuip Kersteditie

Header Live in De Kuip Kersteditie

17 DECEMBER 2022

We sluiten het jaar af met een kerstconcert in onze foyer met twee koren Popkoor Sh’Boom en Wereldkoor Deventer. Tijdens Live in De Kuip Kersteditie.

Datum, tijd en prijs

Zaterdag 17 december
Deur open 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Poster Live in De Kuip Kersteditie - uitverkocht - web
Klik voor een vergroting

We kijken terug op een heel mooie Live in De Kuip kersteditie. Een impressie vindt u op de volgende site.

Artiesten


Popkoor Sh’Boom

Popkoor Sh'Boom

Een gemengd koor van ongeveer 30 leden, 1 pianiste, 1 gitarist en 1 dirigente. Enthousiast en gedreven, verbonden in de muziek, samen Popkoor Sh’Boom.

Samen repeteren, moeilijke akkoorden instuderen, samen lachen en blijven oefenen. En dan… een repetitie met het vertrouwde muziekcombo en de strakke hand van de dirigente die het koor bij elkaar brengt.

Zo divers als de leden, zo divers is de muziek; een goede mix van popstijlen. We zingen swing, rock, rustig, ballads, disco en musical. Het maakt niet uit wat we zingen. Voorop staat dat we samen hard werken aan een mooie sound, samen plezier hebben รฉn het publiek een leuke avond bezorgen!

Website

Wereldkoor Deventer

Het Wereldkoor Deventer is in 2002 opgericht en telt ca. 35 leden. Dit gemengd koor brengt met veel enthousiasme, onder inspirerende leiding van Floor Snip, folkloreliederen van over de hele wereld. De oorsprong van het repertoire reikt van Zuid-Amerika en Zuid-Afrika tot Nieuw Zeeland, IJsland, Scandinaviรซ, Ierland, Nederland tot in de Balkan. Vreemde maatsoorten worden hierbij niet geschuwd. De liederen die gezongen worden, geven het alledaagse leven weer van veel volkeren. Ze verbeelden de strijd om het bestaan en het verlangen van vrede, liefde, hoop en vrijheid.

Tijdens dit concert zullen ze ook kerstliederen in diverse talen zingen.

Website

Wereldkoor Deventer

Dit concert is een onderdeel van de concertreeks Live in De Kuip.

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Vragen? Neem nu contact met ons op