Expositie, Wandel- en Puzzeltocht 50 jaar De Kuip

12 JUNI 2022

Al jaren zijn de Colmschate in Beeld en Colmschate De Boer Op middagen een succes in De Kuip. In 2022 organiseren we weer een mooie middag in Colmschate. De expositie staat in het teken van 50 jaar De Kuip met foto’s uit onze prachtige geschiedenis en van vele activiteiten en huurders.

Dit jaar gaan we het is anders aanpakken. We organiseren dit jaar geen fietstocht, maar een wandeltocht en puzzeltocht voor kinderen. Hiermee hopen we ook een leuke middag voor gezinnen te kunnen bieden.

De wandeltocht is natuurlijk voor iedereen bedoeld. Het wordt een middag voor jong en “ouder”.

Puzzeltocht

Speciaal voor de kinderen in de basisschool leeftijd hebben we een puzzeltocht uitgezet. De puzzeltocht is zo’n 2,3 km lang en op de route zijn er opdrachten te doen en is er een tussenstop met ranja en wat lekkers voor alleen de kinderen. Terug in De Kuip is dan de laatste opdracht en is de bar geopend ook voor ouders/begeleiders. Voor de winnaars hebben we leuke cadeaus, uitslag hiervan is na 18 juni.

Deelname is โ‚ฌ 2,00 per kind (4 t/m 12 jaar) inclusief ranja met wat lekkers op de route. Ouders en begeleiders kunnen gratis mee. Het boekje kan in De Kuip afgehaald worden.

06. Poster Puzzeltocht

Wandeltocht

Voor iedereen is er ook een wandeltocht van zo’n 6,6 km. Er is een prachtige route uitgezet door woonwijken, bossen, weilanden, boerderijen en meer. Geniet van de prachtige omgeving in Colmschate. Op de route is ook een rustpunt met koffie/thee en wat lekkers.

Deelname is voor 4 t/m 12 jaar โ‚ฌ 2,00 en vanaf 13 jaar โ‚ฌ 4,00 per persoon inclusief koffie/thee met wat lekkers op de route. Het boekje kan in De Kuip afgehaald worden.

Expositie

In De Kuip is in de foyer een expositie met zo’n +150 foto’s uit de geschiedenis van De Kuip. Van de oprichting van de stichting en de bouw van De Kuip tot aan diverse activiteiten uit onze geschiedenis.

Daarnaast zijn er ook nog oude krantenartikelen en weetjes te vinden. Toegang tot de expositie is gratis.

Live muziek

In De Kuip is tevens gezellige live muziek door de Roundabout Jazz band. Drink nog een lekker drankje, bekijk de geschiedenis van De Kuip, geniet van gezellige muziek en ontmoet andere mensen.

Tijden

De routes kunnen tussen 12.00 en 13.00 uur afgehaald worden en dan kan er direct gestart worden. De middag eindigt rond 17.00 uur.

06. Poster Expositie, Wandel- en Puzzeltocht
Klik voor een vergroting!

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Vragen? Neem nu contact met ons op